Boomstronk Verwijderen

Boomstronk Verwijderen in Lienden

Bent u op zoek naar een specialist in boomstronk verwijderen in Lienden? Dan heeft u deze gevonden bij Bor Boomverzorging.

Boomstronk Verwijderen in Lienden

Wij kunnen een boomstronk verwijderen in Lienden met een boomstobbenfrees of boomstronkenfrees. Deze kunnen Wortels, boomstronken van bomen, hagen of heggen volledig verwijderen. Ideaal voor als je bijvoorbeeld probleemloos wilt bestraten of andere en nieuwe aanplantingen wilt doen.

Frezen

Met de boomstronkenfrees kunnen we alle maten boomstronk verwijderen in Lienden. Zelfs tot onder het maaiveld. De fijngemalen snippers of pulp van de boomwortels of boomstronk verteert gemakkelijk, maar het kan ook worden weg geschept.

Boomstronk Verwijderen in Lienden

stobbenfrees voor het verwijderen van boomstronken

Uitgraven

Omdat er niet altijd de mogelijkheid is om een frees te gebruiken voor het verwijderen van een boomstronk, kan de boomstronk ook met de hand uitgegraven worden en eventueel met behulp van een lier uitgetrokken worden om te worden verwijderd. Uitgraven met een graafmachine is natuurlijk ook mogelijk om uw boomstronk te verwijderen in Lienden. U kunt uiteraard altijd een vrijblijvende offerte aanvragen.

Wij komen daarom graag vrijblijvend langs in Lienden om de situatie te bekijken en met u te overleggen wat de opties zijn voor het boomstronk verwijderen in Lienden.

Het is mogelijk om op uur basis te werken of om de klus aan te nemen, we maken graag een offerte voor u voor het het boomstronk verwijderen in Lienden.

De offerte wordt gemaakt naar inschatting van de uren die gemaakt zullen worden en eventuele extra kosten die gemaakt moeten worden voor het boomstronk verwijderen in Lienden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan via de website. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.