Boomverzorging in Malden

Bent u op zoek naar boomverzorging in Malden? Dan bent u bij Bor Boomverzorging aan het juiste adres!

Boomverzorging in Malden

Boomverzorging in Malden is een precieze klus. Hierbij houden wij rekening met het type boom of haag, het jaargetijde, de vorm en eventueel leeftijd. Dit is ontwikkeld door jarenlange ervaring, waardoor wij specialistisch bezig kunnen zijn met de verzorging van bomen. Zo voeren wij niet alleen uit, maar geven u ook advies over toekomstige werkzaamheden, zodat uw boom nu niet alleen gezond is, maar dit ook jaren zo blijft.

Boomverzorging in Malden

Snoeien en Kroonverankering

Bij de verzorging van bomen hoort snoeien. Dit voorkomt het uitbreken van takken, houdt de boom mooi in vorm en zorgt ervoor dat de boom op een gezonde manier kan groeien. Over dit specifieke stukje boomverzorging hebben wij een aparte pagina, die u hier vindt.
Daarnaast kan kroonverankering ook nodig zijn. Dit is speciaal ter voorkoming van het uitbreken van takken bij een zogenaamde “plakoksel”. Ook daarvoor hebben wij een aparte pagina.

Materiaal

Wij beschikken over het juiste gereedschap, machines en klimmateriaal om allerlei soorten boomverzorging in Malden uit te voeren. Voor een klein overzicht is een kijkje in onze portfolio de moeite waard.

Kosten voor boomverzorging

De kosten voor de verzorging van uw bomen zijn erg afhankelijk van de situatie. Het is vanachter een bureau niet in te schatten wat deze kosten zullen zijn.

Wij komen daarom graag vrijblijvend langs om de situatie te bekijken en met u te overleggen wat de opties zijn voor uw specifieke wensen.

Het is mogelijk om op uurbasis te werken of om een klus aan te nemen. Wij maken graag een offerte voor u.

De offerte wordt gemaakt naar inschatting van de uren die gemaakt zullen worden en eventuele extra kosten die gemaakt moeten worden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan via de website. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.