Boomstronk Verwijderen

Bent u op zoek naar een specialist in boomstronk verwijderen? Dan heeft u deze gevonden bij Bor Boomverzorging.

Boomstronk Verwijderen

Wij kunnen een Boomstronk verwijderen met een boomstobbenfrees of boomstronkenfrees. Deze kunnen Wortels, boomstronken van bomen, hagen of heggen volledig verwijderen. Ideaal voor als je bijvoorbeeld probleemloos wilt bestraten of andere en nieuwe aanplantingen wilt doen.

Frezen

Met de boomstronkenfrees kunnen we alle maten boomstronken verwijderen. Zelfs tot onder het maaiveld. De fijngemalen snippers of pulp van de boomwortels of boomstronk verteert gemakkelijk, maar het kan ook worden weg geschept.

Uitgraven

Omdat er niet altijd de mogelijkheid is om een frees te gebruiken voor het verwijderen van een boomstronk, kan de boomstronk ook met de hand uitgegraven worden en eventueel met behulp van een lier uitgetrokken worden om te worden verwijderd. Uitgraven met een graafmachine is natuurlijk ook mogelijk om uw boomstronk te verwijderen. U kunt uiteraard altijd een vrijblijvende offerte aanvragen.

Wij komen daarom graag vrijblijvend langs om de situatie te bekijken en met u te overleggen wat de opties zijn voor het boomstronk verwijderen.

Het is mogelijk om op uur basis te werken of om de klus aan te nemen, we maken graag een offerte voor u voor het boomstronk verwijderen.

De offerte wordt gemaakt naar inschatting van de uren die gemaakt zullen worden en eventuele extra kosten die gemaakt moeten worden voor het boomstronk verwijderen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan via de website. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.